Termeni si conditii:

Prezentul document prin continutul sau, pune la dispozitia utilizatorilor, Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului „casetbm.ro”

Scopul site-ului:

De a informa publicul referitor la produsele, serviciile, campaniile oferite de TBM Innovation Steel SRL. Informarea publicului se realizeaza prin mijloace de informare precum: articole, materiale audio si video, precum si orice alte materiale de promovare online in conformitate cu prevederile legale.

Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala:

Prin utilizarea site-ului ”casetbm.ro” (casetbm.ro), sunteti de acord sa respectati prevederile legale privind drepturile de autor, marcile comerciale, precum si toate celelalte legi aplicabile, care protejeaza drepturile de proprietate intelectuala. Toate informatiile sunt generale si nu se adreseaza unor situatii specifice ale dumneavoastra, nefiind adaptate in mod special.

Dreptul de utilizare al informatiilor si produselor oferite de TBM Innovation Steel SRL, este doar in scop strict personal si nu pot fi folosite in scopuri comerciale fara acordul in scris. Utilizarea site-ului semnifica acceptul dumneavoastra privind conditiile de folosire in bune conditii, fara a aduce prejudicii financiare, tehnice, de imagine sau de de orice alta natura.

TBM Innovation Steel SRL poate actualiza termenii si conditiile de utilizare a site-ului, fara o notificare prealabila a publicului, clientilor sau partenerilor.

TBM Innovation Steel SRL isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul utilizatorilor la o parte din continutul informational. De asemenea, sunteti de acord ca prin scrierea unui mesaj publicat pe casetbm.ro , sa transmiteti catre noi dreptul de a folosi acel material in scop publicitar si fara nici un fel de pretentii. Insa, aceasta prevedere nu se aplica informatiilor personale, care fac obiectul politicii noastre de confidentialitate. Politica de confidentialitate a TBM Innovation Steel SRL, va garanteaza protejarea informatiilor dumneavoastra personale.

Conduita utilizatorului:

Prin utilizarea site-ului casetbm.ro, sunteti de acord sa nu incalcati nici una din urmatoarele prevederi legale:

  • Desfasurarea de activitati frauduloase, obscene sau ilegale;
  • Distrugerea sau sustragerea elementelor din structura site-ului;
  • Falsificarea sau modificarea oricaror date din continutul site-ului;
  • Schimbarea, modificarea, compromiterea prin orice modalitate a continutului site-ului, a programelor folosite, a publicitatii, a serviciilor, precum si a functionalitatii de afisare.

Eventualele cereri de utilizare partiala a continutului prezent pe site-ul casetbm.ro, in alte scopuri decat cele permise expres prin prezentul document, pot fi trimise la adresa de e-mail: office@casetbm.ro.

Prin folosirea site-ului „casetbm.ro” (casetbm.ro), utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel, care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii TBM Innovation Steel SRL (casetbm.ro), sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

Accesarea si utilizarea site-ului casetbm.ro reprezinta adeziunea la termenii si conditiile acestui act.