Aceasta casa poate arata ca un grup de forme alese în mod aleatoriu. După cum puteți vedea există un zid mare, acesta  ajutănd pentru a bloca vanturile puternice imens care vin de la Oceanul Atlantic de Nord. Ei bine, aceasta casa este proiectat pentru o singura familie. Acesta a fost inspirat prin influența peisajul natural bogat și condițiile climatice.

Între timp, acest proiect își propune să păstreze relația de casă pentru lumea exterioară magnifica. Așa cum se prezintă casa futurist, puteți vedea, de asemenea, de design arhitectural care constă din volumele curbe combinate cu panouri neașteptate adăpostire și ferestre cu forme ciudate. De fapt, s-ar putea simti cu adevarat ca esti intr-o călătorie în timp până în 2050, atunci când omenirea isi schimba ideiile de design.

Acesta recomandă o diversiune pentru terase si curti acoperite la parter.

Puteți găsi, de asemenea gasi  camere private individuale, care sunt retrase și închise la nivelul superior al casei. Este o clădire de lux, care are o încântătoare terasă pe acoperiș. Acesta este un loc perfect unde vă puteți odihni și relaxa.